tiistai 17. helmikuuta 2015

Tapaaminen nro 3

Eilen oli kolmas tapaaminen pt:n kanssa. Lihaskunnon parantumisesta tuli kehuja, mutta tarkkuutta sais ruokavalioon olla. Ei ollut niin tyytyväinen pudotetun painon määrään. Paino on kyllä nyt junnannut tuossa 92 paikkeilla, mutta on muutamana päivänä tullutkin herkuteltua. Vaikka olenkin herkkuja syönyt, niin olen onnistunut pysymään kohtuudessa ja se on itselle iso juttu. Nyt täytyy keskittyä ruokahommiin vieläkin paremmin, että pystyn pt:n yllättämään seuraavalla kerralla :)

Liikunnan kanssa ei ongelmia kyllä ole ollut. Tästä eteenpäin pitää kävelyjen kestoa lisätä tunnista 75-90 minuuttiin ja kotitreeniin lisätä toistoja ja kierroksia. Olen käynyt jumpassakin pari kertaa. Huomaa, että keväinen keli auttaa jaksamisessa, eikä tunnu yhtään kamalilta kävelylenkit kun aurinko paistaa ja askel on kevyt :) Oikeastaan nyt muutamana kertana on tullut se vaihe että oikein odottaa kävelylle lähtöä. Vielä kun sais salikorttiin säästettyä rahaa niin ois mahti juttu! Salilla reenaamista kyllä kaipaan!

Ens traineri tapaamisella otetaan taas mittaukset. Täytyy niistä kertoilla sitten seuraavalla kerralla. Nyt tästä täytyykin mennä syömään seuraavaa välipalaa!

-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti